ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Uspješno završena edukacija iz oblasti LOD metodologije

Amel Selimović i Alexandra Domuz, članovi Upravnog odbora Udruženja za podršku i razvoj sportskog turizma „VEDRO“ iz Zenice su dana 24.10., 25.10. i 26.10.2014.godine učestvovali na seminaru „Upravljanje projektnim ciklusom“ u organizaciji Udruženja“ Forum građana Zenice“ koji je održan u Zenici.

Tokom seminara učesnici su stekli teorijska i praktična znanja iz oblasti „LOD“ metodologije što će im koristiti prilikom pisanja projektnih prijedloga po EU standardima.

 Zahvaljujemo se Udruženju “Forum građana Zenice” i cijeloj ekipi na čelu sa Mirhunisom Bektaš kao UČITELJICOM 😀 ( trenerica ) i Senadu kao podršci jer su nam zajedno pružili nezaboravan vikend u kojem smo stekli gore navedeno znanje. Zahvaljujući edukaciji koju smo dobili trudit ćemo se pisati projekte koji su u našoj oblasti udruženja i stvarati nova rješenja koja će poboljšati razvoj i podršku planinarstva u našem gradu, Bosni i Hercegovini a i šire te nastojati sa projektima na što efikasniji način postizati napredak u navedenom polju.

Amel Selimović i Alexandra Domuz

Pored Foruma građana Zenice, ovo predavanje dalo nam je i nove prijatelje i nova poznanstva tako da smo upoznali i prijatelje iz drugih udruženja u Zenici gdje smo odlučili  da u budućnosti sarađujemo i podržavamo jedni druge i trudimo se da međusobno sudjelujemo u razvoju svakog udruženja i pokušamo partnerski ostvariti ciljeve i kreirati projekte.

Na kraju , veliko hvala i za Ivanu Martinović koja je jednim dijelom zaslužna za naš boravak na ovom seminaru.

TOP