ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Počasni članovi

Počasni član Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma “VEDRO” iz Zenice, može biti pojedinac, koji je dao značajan doprinos razvoju Udruženja, a nije bio član Udruženja. Prilikom dodjele statusa počasnog člana, analizirat će se dotadašnji uspjesi u sferi planinarstva i srodnih disciplina. Počasni članovi imaju pravo da učestvuju u radu Udruženja, bez prava da biraju i budu birani u organe upravljanja i ne plaćaju članarinu.

Izdaje im se članska legitimacija od Planinarskog saveza Bosne i Hercegovine sa upisom statusa i rednim brojem.

Redni Broj Broj članske Ime i prezime
1 Nermin Talam Nermin Talam je jedan od osnivača Udruženja za ravoj i podršku planinarstva i sportskog turizma VEDRO iz Zenice. Nakon osnivanja Udruženja, funkciju Predsjednika udruženja obavljao je 2 godine (2014 i 2015) nakon koje je zbog privatnih obaveza dao ostavku. U periodu razvoja Udruženja pružio je veliki doprinos i rad koji se i danas praktikuje i cijeni. Takođe posjeduje dugogodišnje iskustvo u planinarstvu koji je nesebićno dijelio sa svim novim i starim planinarstvima.

Prije osnivanja VEDRA takođe je djelovao i kao član planinarskog društva Tajan iz Zenice.

2 038/17 Senad Bajrić Zbog nesebičnog zalaganja za razvoj Udruženja i dugogodišnjoj podršci i pomoći u radu istog. Takođe se zahvaljujemo i na promociji planinarstva i sa predstavljanjem zastave Udruženja na vrhu Kilimandjaro u Tanzaniji.
TOP