ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Vedro majica

20,00 KM

Majica Udruženja planinara VEDRO koja je dostupna za sve članove i simpatizere planinarenja, planinarskih avantura i odlaska u prirodu.

Opis

Majica Udruženja planinara VEDRO je rađena na incijativu mnogih naših članova koji su iskazali želju da posjeduju kod sebe majicu Udruženja i da je nose za vrijeme planinarenja. Odlučili smo da ispoštujemo ideju i napravili smo majicu koja na sebi ima obilježja našeg Udruženje a i koncept je smišljen tako da predstavlja modernu sliku planinarenja koji nam dolazi na velika vrata u naše gradove a i cijelu Bosnu i Hercegovinu

Majica VEDRO na sebi ima 3 oznake. Na prsima se nalazi veliki logo koji predstavlja planinarenje. Na desnom rukavu majice nalazi se grb Bosne i Hercegovine. Takođe, na ovratnika na zadnjoj strani, nalazi se tekst VEDRO.

Kupovinom majice Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma VEDRO iz Zenice podržavate razvoj planinarstva, naš rad i sve čime se mi bavimo a ujedno i postajete naš prijatelj i osoba koja u budućnosti može da postane planinar i da zajedno sa nama razvija svijest građana o bitnosti odlaska u prirodu.

Dodatne informacije

Materijal

Dryfit, Pamuk

Veličina

, , , ,

Rukav

Dugi, Kratki

Spol

Muška, Unisex, Ženska

TOP