ZABORAVILI STE VAŠE PODATKE?

Naš tim

Tim Udruženja za razvoj i podršku planinarstva i sportskog turizma „VEDRO“ iz Zenice čine mladi momci, Zeničani, koji imaju novu filozofiju planinarstva, omasovljenje ovog predivnog hobija, upoznavanje bajkovitih krajeva lijepe nam domovine Bosne i Hercegovine.

Uz nas, proći ćete stotinama kilometara markiranih planinarskih staza, pejzaža, preći mnogo potoka i osvojiti mnogo vrhova. To smo mi – VEDRO

Želimo da što više aktiviramo mlade, kao i cijele porodice, da ih educiramo na temelju savremenih iskustava o pravilnoj ishrani, savjetima za planinarenje, te da im pružimo uvid u bogatstvo naše zemlje, a i cijele planete.

Amel Selimović

Predsjednik udruženja

- Završen ljetni i zimski tečaj alpinizma

Email: info@vedro.ba

Haris Adilović

Podpredsjednik Udruženja

Planira i organizuje izlete/, planinarske ture, jedan od vodiča koji brine za sigurnost na izletima, te kao medicinski radnik po zanimanju, brine i o zdravstvenom stanju učesnika. Obavlja administrativno-komercijalne poslove u svrhu unapređenja društva i promocije BiH turizma

Email: info@vedro.ba
Mob: +387(61) 462 798

Šemsa Gačić

Projekt Lider

Obavlja funkciju glavne i odgovorne osobe za projektni tim VEDRA. Razvija planinarstvo i sportski turizam preko pisanja projekata sa ostatkom tima, stimuliše tim i pruža im veliku podršku. Kreativna osoba sa mnogo ideja, optimistična i puna pozitivne energije koju svi volimo. Dugogodišnji fotograf i uživa da slika prirodu.

Email: info@vedro.ba
Mob: +387(62) 474 427

Mirza Purić

Sekretar Udruženja

Funkciju preuzeo polovinom 2017. godine. Posjeduje dugogodišnje planinarsko iskustvo, edukaciju iz pisanja projekata, marljivost i odličan timski duh.

Email: info@vedro.ba
Mob: +387(61) 829 586

Ivica Arapović

Predsjednik Skupštine

Zahvaljujući svom dugogodišnjem planinarenju i planinarskim rezultatima, Ivica Arapović je na posljednjoj skupstini izabran za predsjednika skupštine. Veliki entuzijasta i podrška članovima

Email: info@vedro.ba

VEDRO

Kontaktirajte nas!

Za svaku avanturu, razvoj planinarstva BiH, pomoć u realizaciji projekata vezanih za prirodu, stojimo Vam na raspolaganju. Javite nam se !!!!

Ako želite postati dio nas, našeg tima i smatrate da na možete pomoći, slobodno nas kontaktirajte.

TOP